Home » Webshop » Mila d' Opiz cosmetica

Mila d' Opiz

Het assortiment bevat producten die bij iedereen aansluiten. Er is ook gedacht aan veganisten, tieners en mannen.

 

Mila d’Opiz staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau. Het bedrijf scant de markt voortdurend voor de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, hierdoor slagen zij erin altijd de voorloper te zijn. Zo waren zij de eerste in de markt om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je vandaag de dag vaak in cosmetica terugvindt.

Het volledige Mila d’Opiz assortiment (gelaat en lichaam) biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er een resultaat naar ieders tevredenheid kan worden bereikt.

Het Mila d’Opiz assortiment bestaat uit gelaatsverzorging voor een ieder tussen 12 en 99+ jaar, ongeacht huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-ageing ingrediënten… Mila d’Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren! Tevens biedt het assortiment een bodylijn, zon-producten en heren verzorging.

De lijnen van Mila Dópiz

Skin Clear

Skin Clear biedt u een scala aan producten welke speciaal ontwikkeld werden voor de onzuivere huid met acne of de vette huid met grove poriën. Dit leidt vaak tot een vale teint en een onregelmatig huidbeeld welke veroorzaakt worden door de volgende factoren:- toename van de talgproductie,- verstopte poriën,- slechte huidconditie. Skin Clear is gebaseerd op deze kennis en ontwikkelde een nieuwe innovatieve serie naar de behoefte van de vette en gemengde huid. Het zorgvuldig diep reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen, zorgen voor een zichtbare en permanente verbetering van de huidconditie. Geeft de huid een gelijkmatig en fris aanzien.

 

Hyaluronic4 Line

Een droge huid ziet er saai uit en ontwikkelt al snel kleine maar zichtbare lijnen. Het veroorzaakt ook onplezierige gevoelens zoals beklemming, jeuk, roodheid en scheurtjes.
Droge, gevoelige huid vereist professionele zorg en speciale behandeling. Een optimaal vochtgehalte is de belangrijkste vereiste voor een jonge en frisse uitstraling. Het verlies van vocht is niet alleen een gevolg van de biologische leeftijd, maar wordt ook beïnvloed door omgevingsfactoren. De Hyaluronic4 Line van Mila D'opiz is voor dit huidtype de ideale partner.

 

Sensitive (tienerlijn en zeer gevoelige huid)

De Mila Sensitive producten zijn geschikt voor elk huidtype maar wel speciaal ontwikkeld voor de jonge, normale en gevoelige huid. Tieners, verlangen naar geschikte beautyproducten welke efficiënt en betaalbaar zijn, maar ook zeker de mensen die een zeer gevoelige huid hebben hier een goed aansluitend product

 

Skin Refine

De uitzonderlijke Skin Refine productlijn bestaat uit anti-ageing top producten die je huid voorzien van een botox effect zonder pijn of huid doorborende behandelingen.

Dankzij de unieke samenstellingen biedt Skin Refine vanaf het eerste moment een aangenaam gevoel van welbehagen. Skin Refine - u en uw huid verdienen deze luxe verzorging

Ideaal voor de ouder wordende en rijpere huid.

 

Concentrates (=serum en ampullen)

De Concentrate Collection biedt een complete en zeer intensieve verzorging vanaf de eerste druppel. Elke concentrate heeft zijn eigen kenmerk: intensief verjongend, voedend, hydraterend, zuiverend en kalmerend. In de concentrate collection is iedere druppel kostbaar! Een druppel is 3 a 5 keer geconcentreerder en actiever dan traditionele “Essentials”. De ampullen zijn hersluitbaar en langer houdbaar.

 

The Vegan Green Caviar (veganlijn)

Het geheim van een eeuwige jeugd.
De Vegan Green Caviar lijn hydrateert de huid intensief en bevordert de celvernieuwing, is rijk aan vitamines en vrij van parabenen. Groene kaviaar groeit op de zeebodem en kan dankzij het speciale oppervlak waardevolle voedingsstoffen uit zeewater opnemen en tot wel duizend keer hogere concentraties opslaan dan landplanten. 
De Vegan Green Caviar heeft revolutionaire anti-aging eigenschappen.
* Pure, vegan, actieve, ingrediënten
* Rijk aan vitamines
* Bevordert celvernieuwing, de huid wordt strakker
* Levert diepwerkend vocht

 

TreatMENt (Mannenlijn)

Frisse energie voor de mannenhuid. De mannenhuid is dikker met een hoger niveau van cel activiteit. Dagelijks scheren is belastend voor de huid. Energie is nodig om deze stress te bestrijden en daarom is het belangrijk de huid goed te reinigen en te verzorgen, zodat deze gestimuleerd wordt.