Nieuws & acties

Vanaf 1 oktober 2022 gaan de openingstijden wijzigen!!


Door nasleep van de coronatijd en het duurder worden van het levensonderhoud bij iedereen, ben ik genoodzaakt grotendeels weer in loondienst te gaan.

Dit houd in dat de praktijk grotendeels dicht gaat.

De praktijk zal vanaf 1 oktober alleen nog geopend zijn op de dinsdag en de woensdag. En 1 keer in de 14 dagen op zondag. 

Alle afspraken die nu dus voor in oktober en daarna gemaakt worden daar waar nodig omgezet in overleg met iedereen.

Massage aan huis en op locatie is op maandagavond en zaterdagavond mogelijk.

Mijn excuus voor het ongemak.

Maar ik hoop dat deze noodzakelijke beslissing de oplossing is om niet geheel te moeten sluiten op den duur en ik toch nog mensen kan blijven ontvangen.

Hooikoorts

Het hooikoorts seizoen is weer gestart. Dat betekend weer benauwdheid. In de praktijk is het mogelijk hiervoor een taping te laten aanleggen ter verlichting van deze klachten. Bij hooikoorts spelen de longen een belangrijke rol. De tape heeft een kalmerende werking doordat de tape via het zenuwstelsel de ademhalingsspieren en de longen beïnvloedt. Daardoor worden de allergische reacties van de ogen, longen en neusvliezen verminderd.

Boek vooruit

Op dit moment is het erg druk in de praktijk en in de salon. Dit komt omdat er op dit moment 3 social deals actief zijn. ADVIES IS DAN OOK BOEK VERDER VOORUIT EN WACHT NIET TE LANG!! excuus voor het evt. ongemak.

Het is nu in het boekingssysteem ook mogelijk om je zelf op een wachtlijst te plaatsen wanneer een dag al is volgeboekt. Wanneer er dan iemand uitvalt ben je 1 van de eerste die gebeld word of je alsnog wil.