Home » Nieuws/Acties

Nieuws/Acties

Januari

20-20-2021:

Elke dag komen er meer producten in de webwinkel. Zo is de webwinkel van de massagepraktijk af. Hier zijn vele producten te vinden om de gezondheid, fitheid en dergelijke te onderhouden en te verbeteren. 

De webshop van de beautysalon bevat nu een complete gezichtsverzorgingslijn en een lichaamslijn. Elke dag kom er nieuw bij. Ook de haarproducten van System Professionals is nu te verkrijgen. 

 

Daarnaast zit ik flink in de studieboeken in de hoop als de lockdown het toelaat half april een vernieuwde herstart te kunnen gaan maken.

 

Ik mis iedereen flink en ben er wel weer aan toe voor het praatje en vol aan de slag te kunnen.

01-01-2021:

Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Hopelijk een jaar waarin we weer normaal elkaar in de Praktijk en Salon kunnen ontmoeten. Voor nu moeten we nog even geduld hebben. Maar mocht je klachten van spierspanningen hebben of krijgen, neem gerust even contact met me op om te kijken hoe we het kunnen oplossen.  

December

30-12-2020:

Vandaag is de webshop goedgekeurd met een officieel keurmerk. Dus je kunt met een gerust hart nu online bestellen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

15-12-2020:

Door de verscherpte coronamaatregelen is de praktijk helaas weer gesloten tot en met 19 januari 2020. Mocht je toch erge spanningen en op spierklachten ervaren, neem dan wel gewoon contact met me op en we kijken samen naar een oplossing.

 

Ook de opleiding schoonheidsspecialiste word vanaf die datum weer opgepakt. Maar omdat ik vanuit school wel moet blijven oefenen en dit niet beroepsmatig word uitgevoerd, maar onder praktijkscholing valt, hoop ik nog dat er mensen zijn die wel geharst willen worden door mij. 

 

Daarnaast hoop ik dat ik iedereen weer zo snel mogelijk in mijn praktijk te mogen ontvangen.


19-12-2020:

Onder water hard bezig met een webshop op te zetten. De leveranciers hebben mij toestemming gegeven hiervoor. Dus dat is goed nieuws dat ik de klanten nu ook de mogelijkheid kan geven de producten ook online bij mij te kunnen bestellen. 

 

De eerste producten zijn al bestelbaar. Nieuwsgierig?? Webshop Massage en lifestyle

November

In de maanden december en januari zal de website geüpdatet worden. Door de gehele coronasituatie heb ik de mogelijkheid gekregen om eens goed naar de toekomst te gaan kijken en besloten het 1 en ander te gaan veranderen. 

De massages blijven natuurlijk gewoon bestaan, Er komen nieuwe disciplines bij waar ik een opleiding vanaf volgende week voor ga starten (als de regering geen roet in het eten gooit). Maar ik zal vanaf nu mijn functie neerleggen als gewichtsconsulente ivm de huidige eisen en kosten. Wel kan ik nog adviseren waar nodig, maar niet meer als losse behandeling. 


3-11-2020:

Vandaag heb ik mijn EHBO en Reanimatie van volwassenen, kinderen en baby's weer behaald. En dit geheel volgens de huidige COVID regels.


5-11-2020:

Vandaag begonnen met de verkorte opleiding tot schoonheidsspecialiste. Vanaf nu zullen er dus ook wellness en schoonheidsbehandelingen aangeboden gaan worden in de Sigi's beautysalon. De huisstijl zal het zelfde blijven als Sigis; sport en lifestyle alleen dan met andere kleuren,

Beautysalon