Home » Nieuws/Acties

Nieuws/Acties

Augustus 2021:

24-8-2021:

Begonnen met de specialisatie Visagist, zodat je ook je bruidsmake-up en  feest make-up door mij kan laten doen.

 

De Herfstkleuren van JVG zijn vanaf nu verkrijgbaar!!

 

Juli 2021:

23-7-2021:

Komend weekend word de vloer vervangen, waardoor de praktijk weer opgeknapt eruit ziet. 

Ook heb ik me voor het komend half jaar ingeschreven voor een aantal opleidingen/cursussen om me verder te kunnen ontwikkelen.  Bijvoorbeeld wenkbrauwen volgens de laatste trends kunnen shapen, Visagie voor bijv bruidsmake-up en feestlook zodat ik je ook op je trouwdag of een feestje netjes kan laten verschijnen. Houd de website maar in de gaten voor de Updates. 

 

Juni 2021:

01-06-2021:

Juni staat in het teken van meerdere leuke acties. Welke dat zijn is in de rechter zijkolom te lezen. 

 

Mei 2021:

20-05-2021:

De agenda stroomt steeds sneller vol wat een positief ding is. Het betekend alleen wel dat ik niet meer kan garanderen dat wanneer je vandaag belt je ook nog binnen 24 uur terecht kan. Dus maak op tijd je afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

 

De zomerkleuren van JvG make-up zijn vanaf nu verkrijgbaar!!!

April 2021:

29-4-2021:

Vandaag officieel geslaagd als schoonheidsspecialiste. Dus u bent van harte welkom om ook voor een schoonheidsbehandeling in de salon te komen.

19-4-2021:

De beautysalon met schoonheidsbehandelingen is vanaf nu open! 

Sigi's beautysalon heeft nu ook een eigen website!!

12-4-2021

Vanaf nu ook de producten van de Noordkroon Texel in de praktijk/salon te verkrijgen. Het is ook per mail bij mij te bestellen.

4-4-2021:

Fijne Paasdagen iedereen!!

Van het make-up merk JvG is de lente 2021 collectie te verkrijgen via de webshop en de salon. Naast deze lente collectie zijn er nog meer producten van JvG toegevoegd. Oa mascara en bronzing.

 

1-1-2021:

Vanaf vandaag valt alle Sigi's afdelingen onder de kleine ondernemersregeling en is dus vrijgesteld van BTW.

Maart:

29-3-2021:

Op 1 mei Officiële opening Sigi's Beautysalon. Dan staat de koffie, thee en een leuk presentje klaar van 10.00 - 17.00 voor iedereen die een kennismakingsbehandeling van het gezicht willen voor maar € 15,00.   Via de website en via alle andere kanalen kun je je hiervoor bij me opgeven. Dit moet ivm de huidige coronaregels. 

 

28-2021:

De nieuwsbrief van april is naar de klanten verstuurd met vele nieuwtjes. Wilt je deze ook lezen? schrijf je dan even in op de homepagina.

OPROEP: IN HET KADER ZET IEMAND ANDERS EENS IN HET ZONNETJE:

Met mijn zorgachtergrond loop ik al een tijdje met gedachten in mijn hoofd hoe ik soms iets extra's kan doen voor mensen. Zeker nu ik veel leed zie bij jong en oud door de coronacrisis. Het thuis les volgen, thuiswerken met een gezin om je heen, ouderen die familieleden niet zien, geen uitjes meer enz.  Dit betekend dat ik wat mensen in het zonnetje wil gaan zetten en daar heb ik jullie hulp voor nodig. 

De voorwaarden hiervoor zijn:

  • Het moet iemand zijn die het echt kan gebruiken. (geestelijk of lichamelijk)
  • Nog geen klant van mij is.
  • De persoon er niet van op de hoogte is.
  • De coronaregels het toestaan.
  • Er word steeds max 1 persoon in het zonnetje gezet, dus er word geloot.
  1. Op 16 april is het Secretaresse dag: In het kader hiervan wil ik dus graag een secrtaresse verrassen die thuis werkt en het echt nodig heeft doordat ze bijvoorbeeld al ruim een jaar op een zolder werkt met geen ramen. 
  2. Op 29 april is het World Wishday: In het kader hiervan wil ik dus graag iemand die ziek is (maakt niet uit in welke stadium en of het lichamelijk of geestelijk is) en wel een opsteker kan gebruiken verrassen. 
  3. In de maand mei doe ik mee met het project masseren doen we samen: In het kader hiervan zal ik de maand mei elke week 1 persoon gratis een deelmassage geven. Dit mag van jong tot oud zijn, mits diegene aan de voorwaarde voldoet. 

Weet je iemand en gun je het deze persoon heel erg laat het me dan weten via de mail (sigi@sigisportenlifestyle.nl). dan zal ik contact opnemen voor verdere info als diegene geloot is.

 

18-3-2021:

Het laatste theorie examen is behaald. Ook de op 1 na laatste examen is ook vandaag behaald. Dit betekend dat er nu officieel arrangementen geboekt kunnen worden. Hars/Wax behandelingen zijn nu officieel boek baar en de wellness massage toegevoegd aan het rijtje met massagemogelijkheden. 

 

9-3-2021:

De openingstijden zijn verder verruimd overdag en ivm de avondklok in de avond verder aangepast. 

De nieuwe nieuwsbrief is verstuurd. Wil je hem ook hebben vul dan even het formulier op de hoofdpagina in. Home

 

Februari:

25-2-2021:

Vanaf nu zoek ik mensen die proefpersoon wil zijn voor wellness lichaamsmassage. Wil je me hiermee helpen, neem dan op welke manier dan ook even contact met me op!!

Vanaf 1 april is Sigi's sport en lifestyle en Sigi's Beautysalon niet meer BTW plichtig omdat ik dan onder de kleine ondernemersregeling val.

 

23-2-2021:

HOERA!! VANAF 3 MAART 2021 MAG DE PRAKTIJK WEER OPEN!!!!!!

Het is vanaf nu weer mogelijk om afspraken te maken. Wie zie ik weer snel in mijn praktijk??

Ik heb er zin in Dus kom maar op... 

Ook zoek ik nog voldoende mensen die proefpersoon willen zijn voor mijn opleiding schoonheidsspecialiste. 

 

De website word elke dag bijgewerkt en heeft elke dag nieuwe toevoegingen in de webshop en in de behandelingen. Kijk gerust eens rond of maak een afspraak!

 

18-02-2021:

Vanaf vandaag de rittenkaarten voor behandelingen verkrijgbaar en het punten spaarsysteem voor in de Praktijk en in de Salon actief!!! Dus als ik weer open mag spaar je bij iedere behandeling voor leuke kortingen!!! Spaarpunten

 

13-2-2021:

Vanaf vandaag is het nieuwe reserveringssysteem in de website gezet. Ook is het adressenbestand hierin overgezet. Iedereen word hierin als nieuwe klant gezien en ontvangt een korting van 5%. Dus een leuke meevaller die je kunt inwisselen als ik weer open mag.

Mocht je niet meer in mijn bestand willen staan laat me dat dan even weten via de mail. sigi@sigisportenlifestyle.nl

 

01-02-2021:

Vandaag word er een nieuw online reserveringssysteem ingericht, waarin ik meer mogelijkheden heb en beter voldoet aan alle wettelijke eisen die op dit moment gelden. Oa. dossier aanleggen, nieuwsbrieven volgens de nieuwe normen, Rittenkaarten en een puntenspaarsysteem, en nog meer. 

 

Januari

25-01-2021:

Op zoek naar een Valentijn cadeautje voor je vrouw of vriendin?

Nu verkrijgbaar in de webshop voor maar €15,95!!

Cadeaubonnen en pakketten.

20-20-2021:

Elke dag komen er meer producten in de webwinkel. Zo is de webwinkel van de massagepraktijk af. Hier zijn vele producten te vinden om de gezondheid, fitheid en dergelijke te onderhouden en te verbeteren. 

De webshop van de beautysalon bevat nu een complete gezichtsverzorgingslijn en een lichaamslijn. Elke dag kom er nieuw bij. Ook de haarproducten van System Professionals is nu te verkrijgen. 

 

Daarnaast zit ik flink in de studieboeken in de hoop als de Lock down het toelaat half april een vernieuwde herstart te kunnen gaan maken.

 

Ik mis iedereen flink en ben er wel weer aan toe voor het praatje en vol aan de slag te kunnen.

01-01-2021:

Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Hopelijk een jaar waarin we weer normaal elkaar in de Praktijk en Salon kunnen ontmoeten. Voor nu moeten we nog even geduld hebben. Maar mocht je klachten van spierspanningen hebben of krijgen, neem gerust even contact met me op om te kijken hoe we het kunnen oplossen.