Wie is Sigi's Sport en Lifestijl? En Overige Informatie:

Mijn naam is Sigrid Speckmann - van Dijk


Na jaren in de gezondheidszorg als ziekenverzorgster te werken en nog steeds doe, werd het in 2011 na een intensief revalidatieproces tijd voor iets nieuws.

Begonnen met voetreflex omdat ik dat zittend kon doen. Vervolgens massagecursussen in de wellness, maar ik kreeg hiermee mijn praktijk niet van de grond. In 2013 de sportmassage gedaan en een aantal medische massageopleidingen en inmiddels weten vele mensen de praktijk te vinden. Van recreant tot semiprof sporters, van kind tot mensen van hogere leeftijd. Uit de meest uit een lopende beroepen. Met allemaal verschillende klachten. Dit maakt mijn werk dan ook zo leuk en uitdagend.

Ondertussen kreeg ik steeds meer met name van de sporters vragen hoe ze zoveel mogelijk blessurevrij kunnen presteren. Dit alles bij elkaar gaf mij de motivatie om in juni 2017 het diploma gewichtsconsulent te behalen en mij verder te specialiseren in sport en voeding. En ik hierdoor ook iedereen die wat met zijn of haar voeding wil kan helpen. Van fitter en gezonder worden tot de sportprestaties verbeteren. 

Door deze combinaties en vele ervaring de afgelopen jaren kan ik mensen persoonlijke doelen laten behalen en haal ik ook mijn eigen doel. Want mijn doel is mensen op een leuke, praktische en spontane manier te helpen.

 

Ik hoop dan ook dat u met mij kennis wilt maken en ik u kan laten ervaren wat ik in mijn mars heb.

 

Groetjes en hopelijk tot snel,

 

Sigrid


Vergoedingen:

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis. De BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Uw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op uw eigen risico.

 

Massages en de voetreflex worden helaas niet meer vergoed.

Betaalmogelijkheden:

Er kan in de praktijk contant of met de pin worden betaald. Ook een tikkie of betaalverzoek is mogelijk wanneer deze in de praktijk direct word overgemaakt. In het geval van een voedingsconsult betaald u de factuur direct in de praktijk en dient u de factuur zelf in bij uw verzekering.

Aangesloten bij: