HOOFDMASSAGE

HOOFDMASSAGE

Deze massagevorm heeft een oosters karakter gemengd met westerse handgrepen en zorgt ervoor dat door middel van een drukpuntmassage op gezicht en hoofdhuid je in totale relaxmodus komt. Daarnaast kan het mensen ook helpen die vaak last hebben van hoofdpijn en migraine. De hoofdhuid word iets vet.
Deze massage duurt 10-15 minuten.


Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

KINDEREN/ JEUGD:

Hoe leuk is het om je kind vanaf 5 jaar ( tot 16 jaar) al kennis te laten maken met ontspanning en wellness, dat kan tegenwoordig.

Ook zijn er kinderen die op jonge leeftijd al behoorlijk veel sporten en daar is bij de verenigingen vaak geen verzorging voor geregeld, terwijl dit wel eigenlijk al hard nodig is. Hoe minder blessures de kinderen nu hebben en hoe beter ze zich onderhouden hoe langer ze plezier houden van dat lichaam om ook als ze ouder zijn door te kunnen blijven sporten en soms dus de topsport ook echt in kunnen zonder al te veel lichamelijke problemen. 

Voor beide doeleinden zijn ze zeker ook bij mij welkom. Wel moet er een officieel toestemmingsformulier getekend worden.


De ouders/voogd/verzorger blijven altijd bij deze behandeling in de zelfde ruimte. En als ik de behandeling moeten staken omdat het kind er genoeg van heeft of het toch liever niet heeft dan is dit voor de rekening van de ouders.