De praktijk gaat sluiten!

De praktijk gaat sluiten als praktijk!!

Vanaf nu is de praktijk alleen op dinsdag en woensdag open op de lagendijk in Koog aan de Zaan. De afspraken die tot 1 november op andere dagen nog staan blijven staan.

Vanaf 1 november valt definitief het doek en is de praktijk officieel gesloten, maar gaat hobbymatig door op de maandagavond, dinsdag en de woensdag.

Door nasleep van de coronatijd en het duurder worden van het levensonderhoud bij iedereen, ben ik genoodzaakt deze loodzware beslissing te nemen.

De afgelopen maanden ben ik druk geweest met het zoeken van een mede huurder of een goedkopere locatie, maar dit mocht niet baten.

Veranderingen vanaf 1 november:

Geen website meer.

Wel kunnen boeken maar dan via de app salonized

Geen praktijkruimte meer in Koog aan de Zaan, maar een simpele behandelruimte in mijn huis in Wormerveer.

Massages aan huis nog steeds mogelijk.

Nieuwe facebookpagina (vanaf 1 november) en instagrampagina onder de naam Sigi’s wellness (mocht ik in de toekomst toch weer officieel aan een praktijk beginnen is de naam alvast maar geclaimd)

Alle mensen met afspraken vanaf 1 november zal ik benaderen om te zien of ze nog klant bij me willen blijven en of we een andere afspraak op de woensdag of maandagavond kunnen plannen.

Nogmaals voor de mensen waar ik al aan huis kwam veranderd er niets en blijf ik gewoon komen.

Mijn excuus voor al het ongemak en mocht je al geruime tijd mijn klant zijn geweest, maar door deze beslissing geen gebruik meer te willen of te kunnen maken van mijn massages, dan hoop ik dat we netjes gedag kunnen zeggen en hoop ik je in de toekomst misschien weer te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Sigrid Speckmann