Contact

CONTACTGEGEVENS

Sigi's sport en lifestyle en Sigi's beautysalon
Lagendijk 3
1541 KA Koog aan de Zaan

06-42613015
info@sigiswellness.nl

EXTRA INFO

Om de rust te bewaren wordt tijdens de behandelingen geen telefoon beantwoord. U kunt een boodschap achterlaten waarna u z.s.m. wordt teruggebeld. WhatsApp of sms en alle andere kanalen mag natuurlijk ook. Mocht u een afgeschermd nummer hebben en toch graag in contact met mij wil komen stuur mij dan graag een e-mail zodat ik op uw bericht kan reageren.

Staat de deur open mag je gewoon naar binnen, (ook als je gewoon even wat wil vragen) en is de deur nog dicht, mag je op het zitje wachten tot ik je kom ophalen.

In het gebouw zelf:

LET OP!: VANAF 18:00 EN IN HET WEEKEND ZIJN ALLE DEUREN AFGESLOTEN. IK KAN ALLEEN DE HOOFDDEUR (SCHUIFDEUREN BIJ DE FONTEIN) OPENEN WANNEER JE MIJ EVEN BELT OF APPT ALS JE ER BENT!!!

Optie 1:

Bij aankomst op het Business Center Bedrijvige Bij neemt u de hoofdingang bij de fontein. Hierna gaat u links door de klapdeuren, en neemt u de trap naar de eerste verdieping. Bovenaan gaat u rechts.

Je volgt de gang tot dat je niet meer verder kan en dan is het de laatste unit aan de linker kant. 

Optie 2:

Bij aankomst op het Business Center Bedrijvige Bij neemt u de hoofdingang bij de fontein. Hierna gaat u rechts de gang in en neemt u de eerste trap die u tegenkomt. Op de eerste verdieping gaat u rechts.

Einde van gang is het de laatste unit aan de linker kant. 

Optie 3:

U staat geparkeerd bij de Apotheek/Huisarts. U neemt dan de deur van de bedrijvige bij en gaat dan rechts de trap op. Boven gekomen is het de deur aan de linkerkant en ook het zitje bij de trap hoort bij mij. LET OP!!! DEZE INGANG IS NA 18:00 GESLOTEN

Met de auto 

Vanuit richting Amsterdam en Zaandam: Vanaf de A10, volgt u de A8 (Zaandam, Beverwijk, Alkmaar). Neem op de A8 afslag 2 (Zaandijk, Koog a/d Zaan, N203). Op de afslag houdt u rechts aan, richting Koog aan de Zaan, en rijdt u de Kaarsenmakerstraat in. Aan het eind van de straat, gaat u rechtsaf de Pinkstraat in. Het parkeerterrein van bedrijvencomplex Bedrijvige Bij vindt u aan uw linkerhand, tegenover de Gamma.

 

Vanuit Noord-Holland: Op de A9 neemt u afslag 10 (Zaanstad/Castricum/Amsterdam). Hierna neemt u de N8 richting Zaanstad. De N8 gaat over in de N203 ter hoogte van Wormerveer, en deze volgt u tot u bij Koog aan de Zaan het viaduct met de A8 passeert. Direct na het viaduct gaat u bij de stoplichten linksaf de Verzetstraat in. Na 50 meter slaat u linksaf onder het viaduct door de Pinkstraat in. Na 25 meter vindt u aan uw rechterhand het parkeerterrein van bedrijvencomplex Bedrijvige Bij, tegenover Gamma.

 

Met de trein

Met de trein stapt u uit bij station Koog/Zaandijk. Uit het station gaat u door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts, dan komt u op de Museumlaan. Daar gaat u linksaf richting Molenmuseum en molen Het Pink. Loop deze straat uit tot aan de Gamma. Schuin tegenover de Gamma gaat u linksaf bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op. Deze route is vanaf het station ongeveer 10 minuten lopen.