Soorten massage

Bindweefselmassage
Diepe huidmassage met honing of cuppingglazen
Details
Breussmassage en Dorntherapie
Wevelcorrectie zonder kraken en evt. aanvullende massage
Details
Fybromassage
Massage voor mensen met Fibromyalgie.
Details
Hoofdmassage
Drukpuntmassage met olie op het gehele hoofd.
Details
Klassieke massage
Massage om het lichaam te activeren.
Details
Massage voor bedrijven en/of evenementen
>Massage ter preventie van blessures voor het personeel en/of gasten.
Details
Ontspanningsmassage
Massage om even bij te komen van alle hectiek.
Details
Stoelmassage
Deelmassage waarbij u zit op een speciale stoel.
Details
Voetreflex behandeling
Drukpuntmassage van de voeten.
Details
Zwangerschapsmassage
Massage gericht op zwangere vrouwen.
Details

Sport en massage

Bandageren en Medical taping
Behandeling d.m.v.een klassieke en/of kinesiotape.
Details
Blessurepreventie en sportverzorging
Behandeling voor, tijdens en na blessures
Details
Sportmassage
Massage voor sporters.
Details

Uitleg behandelingen

De bindweefselmassage is een massage die gedaan kan worden met pure honing of met cuppingglazen.

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd.

De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Het kan voorkomen dat de huid tijdens de massage heftig reageert en rood wordt.

In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meeste effect als je het om cosmetisch doeleinde wilt doen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal bestaat een kuur uit 2 keer per week bindweefselmassage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken. Vervolgens weer 3 weken, 1 behandeling per week. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar 12 behandelingen.

Wanneer het bedoeld is om spierklachten te verhelpen kan 1 of 2 behandelingen al voldoende zijn. Honing voedt, verzorgt, herstelt, vernieuwt en verstevigt de huid; werkt helend op de organen en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Kortom een behandeling met veel dieptewerking, om huid- en spierklachten te kunnen verhelpen. Het kan dus ingezet worden als huidverstevigend, maar ook als spierklachten verlichtend. Daarnaast werkt bindweefselmassage ook op veel psychische- en reflexpunten, en geeft de totale Honing Bindweefselmassage een zeer ontspannen gevoel terug van binnenuit!

Doordat er met pure honing of met vacuum zuigende cuppingglaasjes gewerkt word is de massage net zo intensief als de klassieke bindweefselmassage, maar minder pijnlijk en minder kans op blauwe plekken.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Dorn therapie is een natuurgeneeskundige manuele behandeling die zijn oorsprong vind in Duitsland. De Dorn methode is in Duitsland reeds een wijdverbreide erkende heilpraktiker methode en begint in Nederland ook zijn plaats te veroveren. De Dorn methode werkt zonder medicijnen.

Dorn-therapie effectief bij rug-, nek- en hoofdpijnklachten.

Met Dorn-therapie kunnen een groot aantal rug- nek- en hoofdpijnklachten, ook de klachten die al langere tijd aanwezig zijn, zeer effectief behandeld worden. Dorn heeft als basisuitgangspunt dat veel pijnklachten veroorzaakt worden door scheefstand van wervels en gewrichten. Die op hun beurt weer hun oorsprong hebben in bijvoorbeeld beenlengteverschil. Dit verschil in beenlengte is relatief vaak vindbaar bij mensen met rug- nek- en hoofdpijnklachten. Het verschil in lengte kan ongemerkt ontstaan door veel zittend werk, veel autorijden, door verkeerd bewegen, door een ongeval maar bijvoorbeeld ook door het veelvuldig met de benen over elkaar zitten. Dorn-therapie corrigeert de wervels en gewrichten in beweging en is daarmee een zachte effectieve behandeling.

De klachten

Scheefstand van wervels en gewrichten wordt lang niet altijd (tijdig) opgemerkt. Terwijl kleine tot grote afwijkingen kunnen leiden tot behoorlijk veel klachten. Sommige klachten zijn direct gerelateerd aan de scheefstand maar er bestaan ook tal van afgeleide gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan. Zo kan Dorn-therapie helpend zijn bij:

 • - (lage) rugpijn
 • - uitstralende pijn naar benen en armen
 • - knieklachten
 • - heupklachten
 • - scoliose
 • - schouderklachten
 • - nekklachten
 • - kaakklachten
 • - voetproblemen
 • - hoofdpijn
 • - maagklachten
 • - darmklachten
 • - blaasproblemen

De behandelingen

De correcties die tijdens de therapie worden uitgevoerd, gebeuren altijd in beweging. Het bewegen houd de spieren bezig en leidt ze af. Zo kunnen de spieren de correctie niet tegenwerken. In rust houden de spieren de wervel in zijn verkeerde positie vast en is een correctie alleen mogelijk tegen de weerstand van de spieren in. Deze speciale manier van werken maakt Dorn therapie tot een milde behandelvorm.

Er kan na de behandeling een speciaal op de dornbehandeling afgestemde massage plaats vinden, waarbij de hele rug behandeld word. In een aantal gevallen doe ik de breuss massage voor de ruggenwervelcorrectie om de correctie gemakkelijker te laten verlopen bij een te gespannen rug en rugspieren. De massage kan ook lod gereserveerd worden voor mensen die rugklachten heeft.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. Het komt voor bij ongeveer twee op de honderd volwassenen, vooral bij vrouwen.
Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom bestaande uit algemene spierpijn en spierstijfheid gepaard gaande met (soms extreme) vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, allergieën, concentratie- en geheugenstoornissen, temperatuurverhogingen en darmklachten.
De massage is een zeer rustige en over het algemeen een zachte massage.

Er zijn 4 vormen van massage mogelijk:

 • - Massage ter bevordering van een goede nachtrust. Deze vorm word alleen in de avonduren gegeven.
 • - Massage ter verlichting en/of verlichting van pijn in het algemeen. Hier worden op een rustige manier een paar drukpunten bij gebruikt.
 • - Massage specifiek tegen hoofdpijn. Dit is een drukpunt massage van het hoofd en nek
 • - Combinatie massage van pijnverlichting en hoofdpijn.

LET OP! Bij de massage ter bevordering van een goede nachtrust word uitgegaan van 70 minuten in totaal, maar hierin word rekening gehouden dat mensen extra tijd nodig hebben om bij te komen. De behandeltijd is 50 minuten.
Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Deze massagevorm heeft een oosters karakter gemengd met westerse handgrepen en zorgt ervoor dat doormiddel van een drukpuntmassage op gezicht en hoofdhuid je in totale relaxmodus komt. Daarnaast kan het mensen ook helpen die vaak last hebben van hoofdpijn en migrane. De hoofdhuid word iets vet.
Deze massage duurt 10-15 minuten.


Hoe ontspannen of voorbereidend een massage of tapen ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Waar het bij de ontspanningsmassage vooral om de ontspanning gaat, gaat het bij de klassieke massage naast de ontspanning meer om activeren van het lichaam. Het aanraken in de klassiekemassage gebeurt veelal door afwisseling van diverse massagetechnieken. Zoals strijkbewegingen, knedingen, kloppingen en liften van de spieren. Deze verschillende massagetechnieken brengen in het lichaam reacties teweeg die leiden tot het herstel van evenwicht in het lichaam.

De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie. Het lichaam komt tot rust en ontspant zich. Ook bevordert het geestelijke rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

De effecten van een Klassiekemassage:

 • - Minder spierspanning.
 • - Minder pijn in behandelde gebieden.
 • - Afvoeren van afvalstoffen.
 • - Betere doorbloeding van het gemasseerde weefsel.
 • - Vermindert vermoeidheid en geeft energie.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage die rust en ontspanning geeft. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek op de achtergrond. De ontspanningsmassage die ik geef is een rustgevende massage met handgrepen uit alle massages die ik ken. Dit houd in dat het ontspannende handgrepen zijn in combinatie met drukpunten. Als ik bijvoorbeeld een spierknoop tegen komt, lost ik deze op met een sportmassagegreep of een handgreep uit de afrikaanse massage. In de afgelopen 3 jaar heb ik deze massage zelf ontwikkeld en zijn de klanten er tot nu toe erg blij mee. Ook kinderen zijn vanaf 4 jaar welkom. Wel is het van belang dat er tot in iedergeval het 10e leefsjaar 1 ouder aanwezig is. Vanaf 10 jaar is het ook prima dat er een ouder aanwezig is als het kind dit wil. De prijs van deze massage is een vast bedrag. Dus al een kind halvewege geen zin meer heeft of er is iets anders (wat gewoon soms kan gebeuren en ik gewoon begrijp) dan word dit niet in mindering gebracht.

De effecten van een ontspanningsmassage:

 • - Minder spierspanning.
 • - Verminderd stress.
 • - Tot rust komen van lichaam en geest.
 • - Helpt tegen slapeloosheid.
 • - Stimuleert het zenuwstelsel.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse volksgeneeskunst (shiatsu) door middel van vingerdruk, gecombineerd met andere massagetechnieken. Het is een laagdrempelige massage omdat tijdens de behandeling de kleding aan kan blijven.

De speciale ergonomische stoel geeft een ontspannende uitgangshouding voor een behandeling.

De behandeling is snel en duurt slechts 15 tot 20 min. waarbij hoofd, nek, rug, heupen, armen en handen gemasseerd worden op de meridiaanbanen.

De massage is door de korte tijdsduur goed toepasbaar op o.a. de werkplek, beurzen, sport en tijdens evenementen. Maar ook mensen die niet op een massagebank kunnen liggen om wat voor reden dan ook kunnen toch ook genieten van een massage. Zowel thuis als in de praktijk.

Het heeft een herstellend effect bij stress, whiplash, RSI, spanningshoofdpijn, burn-out, nek- en schouderklachten.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Voetreflexologie is gebaseerd op de theorie dat ons lichaam terug te vinden is op onze voeten, in de vorm van reflexzones. Reflexzones zijn "gebieden" op de voet die een lichaamsdeel, klier of orgaan weerspiegelen. Voetreflexmassage is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten en zo invloed heeft op het behandelde gebied.

De effecten van een Voetreflexbehandeling:

 • - Verminderd stress en spanningen
 • - Verbeterd slapeloosheid
 • - Geeft je energie
 • - Verminderd klachten
 • - Helpt bij hormonale klachten
 • - Helpt bij spier en gewrichtsklachten
 • - Helpt bij hoofdpijn en migraine
 • - Helpt bij bloedsomloopproblemen
 • - En vele andere klachten

Tijdens de behandeling gebruik ik massageolie, met op de achtergrond rustgevende muziek, en als u dit wilt smeer ik als laatste de voeten in met een verzorgende voetcreme. Ik ben niet paranormaal aangelegd en zie deze vorm dan ook als een alternatieve geneeswijze.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats. Voetreflexzonetherapie is een altenatieve geneeswijze en vervangt de huisarts niet. Bij ernstige of aanhoudende klachten dient de huisarts geraadpleegd te worden.

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd, waarin veel verandert in het lichaam van de (aanstaande) moeder. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op de bloedsomloop. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Aandacht en zwangerschapsmassage kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tevens werkt de massage kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel.

De massage kan op verschillende manieren gegeven worden:

 • - Op een gewone stoel.
 • - Op een stoelmassagestoel.
 • - In zijligging op een gewone massagetafel. Goed ondersteund met kussens.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Reserveer nu!:

Adres: Sportpark de Omzoom, Jaap Bootpad 4, 1567 DA Assendelft

Telefoonnummer: 06-42613015

Email: massagepraktijk@wesselsz.nl

Sport behandelingen

De gemiddelde behandeltijd is 30 minuten.

Een tape of bandage word aangelegd ter ondersteuning van een gewrichtsband of spier. Een bandage is een elastische kleefpleister met een hyperallergene kleeflaag. Daarnaast kan dit nog verstevigd worden door niet rekbare sporttape. Het doel van een bandage of tape kan zijn preventief, therapeutisch of als nazorg. Het is de bedoeling dat de tape direct na het sporten of de inspanning verwijderd word. Dit om irritatie of huidbeschadiging te voorkomen.

De kinesiotape kan een aantal dagen inprincipe blijven zitten.

De volgende gewrichten kunnen worden behandeld:

 • - Enkel
 • - Knie
 • - Elleboog
 • - Pols
 • - Vingers
 • - Duim

De volgende spieren kunnen worden behandeld:

 • - Kuit
 • - Voor, zijkanten en achterkant van de bovenbenen
 • - Voor en achterkant van de bovenarm
 • - Schouders

Voorafgaand aan de behandeling van bandageren/tapen vindt er altijd een intakegesprek en een functieonderzoek plaats.

Blessurepreventie is het totaalpakket aan maatregelen om schade aan de gezondheid ten gevolge van sportbeoefening te voorkomen dus ook het geven van voorlichting en bewust maken van de risico's die de sporter ervaart in de uitoefening van zijn/haar sport. Ook mensen die niet of nauwelijks sporten en wel geregeld spier en gewrichtsklachten hebben kunnen voor een dergelijk advies en behandeling terecht.

De behandeling bestaat uit:

 • - begeleidt sporters voor, tijdens en na het sporten.
 • - verricht een preventief onderzoek naar insluipende blessures van het bewegingsapparaat.
 • - adviseert sporters o.a. over verantwoord sporten, kleding, voeding, schoenen en hygiëne
 • - tapen/bandages aanleggen om te voorkomen dat er nieuwe blessures ontstaan of oude weer gaan opspelen.
 • - verzorgt sporters bij acuut (sport)letsel (EersteHulpBijSportOngevallen), AED.

Sportverzorging richt zich op de begeleiding van sportende en bewegende mensen (ook niet-sporters) zodat hun gezondheid en conditie wordt behouden, verbeterd of hersteld. Belangrijk onderdeel hierbij is de preventie van blessures en overbelasting.

De sportverzorger werkt in de totale sportgezondheidszorg samen met andere disciplines zoals sport- en huisartsen en (sport)fysiotherapeuten. De sportverzorger houdt zich bezig met gezonde mensen en stemt zonodig de begeleiding tijdens herstel af met artsen, fysiotherapeuten en trainers/coaches. Vaak is het de sportverzorger die het eerst te maken krijgt met sporters met gezondheidsklachten, overbelasting en blessures. Soms (bij een zogenaamde 'contra-indicatie' voor behandeling door de sportverzorger) vindt er eerst doorverwijzing plaats naar een arts voordat de sportverzorger aan de slag mag.

Sportverzorging wordt meestal beoefend door (via een beroepsopleiding gediplomeerde) sportmasseurs en bestaat, naast massage, uit meerdere activiteiten:

 • - onderzoek en inspectie van de mens en het bewegingsapparaat
 • - uitvoeren van functietesten
 • - opstellen van een behandelplan in overleg en met goedkeuring van de cliënt
 • - toepassen van(sport)massage
 • - toepassen van bandages en tapes
 • - geven van voorlichting en adviezen over blessurepreventie, trainingsbelasting, voeding, etc.
 • - het verlenen van eerste hulp aan een cliënt met acuut sportletsel (EHBSO, reanimatie)
 • - werken volgens kwaliteitsnormen (o.a. registreren / archiveren van gegevens, evaluatie behandeling)

Het beroep sportmasseur omvat dus meer dan massage alleen; hij of zij is een veelzijdige sportverzorger. Van groot belang voor een succesvolle behandeling is dat er wederzijds vertrouwen bestaat tussen de sportverzorger en de cliënt. Vaak komt het voor dat sporters graag hun hart eens luchten bij hun vertrouwde sportverzorger in een ontspannen sfeer en een veilige omgeving. De sportverzorger houdt bij alle activiteiten rekening met de integriteit en privacy van de cliënt.

Tijdens de opleiding heb een goede basiskennis en medische kennis opgebouwd van de anatomie (bouw) en fysiologie (werking) van het menselijk lichaam. Door het regelmatig bezoeken van herhaallessen zorg ik ervoor dat de vakkennis en ervaring op peil blijven en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied worden bijgehouden.

De opleiding die ik heb gevolgd is erkend bij de VOS (Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage. Ook ben ik aangesloten bij de branchvereniging van de NBSM.(Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs)


Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Sportmassage is voor alle sporters een goed middel om sneller te herstellen van blessures. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op nieuwe blessures.

Sporters met blessures - maar ook mensen met RSI klachten - hebben veel baat bij sportmassage. Bij een sportmassage wordt de blessure met een stevige massage behandeld. Met druk van vingers en handen worden vastzittende spieren weer losgemaakt. De doorbloeding komt hierdoor weer op gang en de getroffen spieren kunnen snel herstellen. Goed doorbloede spieren zijn daarnaast minder kwetsbaar voor blessures, sportmassage voorkomt zodoende ook blessures.

De opleiding die ik heb gevolgd is erkend bij de VOS (Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage. Ook ben ik aangesloten bij de branchvereniging van de NBSM.(Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs)

Ook kinderen zijn vanaf 8 jaar welkom. Wel is het van belang dat er tot in iedergeval het 10e leefsjaar 1 ouder aanwezig is. Vanaf 10 jaar is het ook prima dat er een ouder aanwezig is als het kind dit wil. De prijs van deze massage is een vast bedrag. Dus al een kind halvewege geen zin meer heeft of er is iets anders (wat gewoon soms kan gebeuren en ik gewoon begrijp) dan word dit niet in mindering gebracht.


Hoe ontspannen of voorbereidend een massage of tapen ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage en bandageren/tapen vindt er daarom altijd een intakegesprek en een functieonderzoek plaats.

Prijslijst massage:

Prijzen incl. btw
Bandageren en medical tapen:
Tapen € 10,00
Dorntherapie en/of breussmassage:
Deelbehandeling 20 minuten € 22,00
Gehele behandeling € 42,00
Breussmassage 30 minuten € 25,00
Combi behandeling € 30,00 of € 55,00
Fybromassage:
Pijn reducerende massage 50 minuten € 42,00
Hoofdpijn massage 20 minuten € 17,50
Ter bevordering nachtrust 60 minuten € 47,50
Combinatie massage van pijnverlichting en hoofdpijn 75 min € 52,50
Honing-bindweefselmassage:
Deelmassage 40 minuten € 40,00
Lichaamsmassage 70 minuten € 57,50
Kuur van 6 behandelingen 45 minuten € 215,00
Kuur van 6 behandelingen 75 minuten € 310,00
Ontspanningsmassage of klassiekemassage:
Rug, nek en schouder 20 minuten € 22,00
Achterkant lichaam 30 minuten € 30,00
Lichaamsmassage 50 minuten € 42,00
Kinderen vanaf 5 jaar tot 10 jaar € 12,50
Kinderen van 11 t/m 17 jaar € 17,50
Hoofdmassage:
Hoofdmassage € 17,50
Sportmassage:
Intake 30 minuten € 15,00
Deelmassage 20 minuten € 22,00
Massage 45 minuten € 32,50
Kinderen vanaf 8 jaar t/m 17 jaar € 17,50
Bandageren en tapen incl materiaal en evt. advies € 15,00
Stoelmassage:
Stoelmassage 20 minuten € 17,50
Voetreflex:
Voetreflexbehandeling € 27,50
Vanaf 1 juli 2018 is het niet meer mogelijk de rekening in te dienen bij de zorgverzekering!!
Zwangerschapsmassage:
Zwangerschapsmassage € 40,00
Massage en/of verzorging bij evenementen, bedrijven en verenigingen:
Sportverzorging en/of massage op locatie. op aanvraag (afhankelijk van de wensen en het aantal personen)
Prijzen voor massage aan huis:
Massage vanaf 50 minuten of 2* 20 minuten de tarieven zoals hierboven + €7,50 voorrijdkosten. Exclusief parkeerkosten

Reserveer nu

U kunt nu ook online reserveren door op de button te klikken. Let op massage binnen 24 uur alleen telefonisch, sms of whatsapp!

U krijgt bij de eerste behandeling 10% kennismakingskorting. Prijzen zijn incl. btw en per 1 januari 2017. U kunt op alle locaties pinnen, maar contant, mobiel overmaken of via een tikkie mag ook.

Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Dit kan telefonisch (06-42613015) of per mail zie contact.

Zonder afzegging wordt tijd die was gereserveerd voor de afspraak bij u in rekening gebracht. Dit is de helft van het behandeltarief.
Alle behandeltijden is incl. omkleden, betaling enz.